Συχνές Ερωτήσεις

F.A.Q

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Τα Προϊόντα σας αποστέλλονται με τη Μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Η χρέωση εμφανίζεται στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προστήθετε στο τελικό ποσό της.

Η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη περιοχή που βρίσκεσται. Η συνήθης διάρκεια ορίζεται σε δύο(2) με τρεις(3) ημέρες. Για οποιαδήποτε πληροφορία -ή- απορία έχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Λαμβάνεται ηλεκτρονικό μήνυμα(e-mail) στο ταχυδρομείο σας από τον ιστότοπο μας, με όλες τις πληροφορίες της παραγγελία σας.

Με το κωδικό(ID) και το E-mail χρέωσης που έχετε συμπληρώσει κατά τη διάρκεια επικύρωσης της παραγγελία σας και υπάρχει στο ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβατε από Εμάς, μπορείτε να μεταβείτε στη φόρμα παρακολούθησης παραγγελιών και να δείτε σε ποια κατάσταση αποστολής βρίσκεται.

Στην σελίδα του Ταμείου όπου συμπληρώνεται τα στοιχεία παράδοσης της παραγγελία σας, μπορείτε προαιρετικά να δηλώσετε τα στοιχεία της Εταιρείας σας στο πεδίο (Προαιρετικές Πληροφορίες), ώστε να προβούμε στην έκδοση τιμολογίου.

Αμέσως μόλις παραλάβεται τη παραγγελία σας από τη Μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, λαμβάνεται Απόδειξη της αγοράς σας μαζί με το κόστος μεταφοράς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα Προϊόντα μας αποστέλλονται με τη μεταφορική εταιρεία (ΟΝΟΜΑ) σε όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα τη πόλη, κωμόπολη, χωριό.

Δείτε τη παρακάτω κοστολογική λίστα για κάθε περιοχή και νομό της Ελλάδας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή της παραγγελία σας πραγματοποιείται μέσω της Μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε μόλις παραλάβετε τα Προϊόντα σας.

Σημειώστε ότι η χρέωση περιλαμβάνει και τα έξοδα μεταφοράς.

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε όσα Προϊόντα θέλετε στη Λίστα Επιθυμίας σας και να τα αποθηκεύεται για περίοδο τριάντα(30) ημερών.

Αυτή η ενέργεια σας βοηθάει να κρατάτε τα Προϊόντα που σας αρέσουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μελλοντικές αγορές σας.

Υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείτε τα Προϊόντα μας με τα κοινωνικά δίκτυα και ακόμη με την αποστολή σε E-mail φίλων και δικών σας ανθρώπων.

Η εταιρεία ΔΑΛΙΑΝΗΣ Α. αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την αντικατάσταση του(-ων) Προϊόν(-των) με ελεύθερη αποστολή στη διεύθυνση χρέωσης που έχετε παραθέσει στη παραγγελία σας.

Ενδέχεται η επικοινωνία μαζί σας στο(-α) τηλέφωνο(-α) που έχετε καταχωρύσει στα στοιχεία σας.

Για να αλλάξετε τη καταχωρημένη παραγγελία σας, παρακαλούμε μόλις ολοκληρωθεί η επικύρωση της στο Ταμείο, να επικοινωνήσετε εδώ μαζί μας για τυχόν αλλαγή της.

Η ακύρωση της καταχωρημένης παραγγελία σας δεν εγκρίνεται από τη διαχείρηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Παρακαλώ να δείξετε σοβαρότητα πριν από οποιαδήποτε μελλοντική αγορά στο διαδικτυακό κατάστημα μας.

Μέσω της φόρμας παρακολούθησης παραγγελία σας εδώ , παραθέτεται το ID και το E-mail καταχώρησης που έχετε λάβει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο από τον ηλεκτρονικό μας ιστότοπο, και εν συνεχεία βλέπετε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η παράδοση της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Οι τιμές στα προϊόντα μας εμφανίζονται με το Φ.Π.Α. που ανέρχεται στο φόρο των 24%. Στη πληρωμή του καλαθιού αγορών σας δεν υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση φόρου.

Tip: Η μοναδική χρέωση ορίζεται το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την έδρα της μεταφορικής μας εταιρείας προς το σημείο παράδοσης που δηλώσατε κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας.