Χρήση Δεδομένων

#Think_Dali's #Think_Positive #Dali'sWorld

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
  • Όλα τα αρχεία πολυμέσων ανήκουν στην εταιρεία ΔΑΛΙΑΝΗΣ Α. και μόνο. Η εταιρεία ούτε κλέβει και δεν αντιγράφει επικόλληση μέσων που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο.
  • Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε εικόνα για χρήση, επικοινωνήστε με τη φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διαχειριστή για να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης.
2. ΖΗΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ
  • Όλα τα αρχεία δεδομένων και πολυμέσων ανήκουν στην εταιρεία ΔΑΛΙΑΝΗΣ Α. και μόνο. Ποτέ μην κλέβετε ή αντιγράφετε και επικολλάται οποιαδήποτε εικόνα και αρχείο πολυμέσων της εταιρείας μας.
  • Είναι καλύτερο να στείλετε ένα email στον διαχειριστή του ιστότοπου προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Χαρακτηρίζετε τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων ως αυστηρή για κάθε παραβάτη. Οι συνέπειες της πράξης θεωρούνται ως αρνητικός καταλύτης για την παραβίαση της δημιουργίας και στερούν το δικαίωμα ελεύθερης καλλιτεχνικής βούλησης και εμπορικής συναλλαγής.
  • Ευχαριστούμε που σέβεσται την εργασία και τα δεδομένα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Πολιτική Απορρήτου

Ενημερωθείτε για τη πολιτική απορρήτου του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ΔΑΛΙΑΝΗΣ Α. .

Google Analytics

Ενημερωθείτε για τη πολιτική απορρήτου, που συλλέγει η Google μέσω του κώδικα που περιέχεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όροι και Προϋποθέσεις

Ενημερωθείτε για όλες τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και νιώστε την ασφάλεια που απαιτείται.